Video Balcoanele s-au transformat în discoteci, iar oamenii au petrecut alături de vecini. VIDEO

  • Chiar dacă discotecile s-au închis din cauza COVID-19, oamenii au găsit alte modalităţi de a se distra
  • În Spania şi Italia, balcoanele s-au transformat în discoteci, iar oamenii au petrecut alături de vecini
  • Petrecerile cu DJ sau cu muzică rock au făcut senzaţie pe internet
2660 afișări

Chiar dacă COVID-19 ne ţine blocaţi în casă şi ne-a anulat ieşitul în oraş cu prietenii la club sau la restaurant, unii nu s-au resemnat şi au demonstrate că dacă vrei să te distrezi nu ai nicio limită. În Palermo, un tânăr DJ şi-a scos platanele la balcon şi a făcut o atmosferă de zile mari.

Intr-un alt carier, tot în Italia, un alt domn îşi anima vecinii chiar şi cu jocuri de lumini.

Aceeaşi atmosferă energică regăsim şi în Spania, unde un vecin o face pe MC-ul şi stârneşte urale  mai ceva ca la marile festivaluri de muzică.

Altora le-a fost dor de pub-urile cu muzică rock, aşa că au dansat pe muzica celor de la Black Sabbath cât a fost seara de lungă

Cu toţii au înţeles că trebuie să ne readaptăm la noul stil de viaţă, fără să renunţăm la micile plăceri ale vieţii.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici