Barack Obama, mesaj cu fotografii din intimitate de ziua soţiei: În fiecare scenă, tu eşti steaua mea | FOTO

Barack Obama a publicat vineri un mesaj însoţit de fotografii din intimitate marcând ziua de naştere a soţiei sale, Michelle: ”În fiecare scenă, tu eşti steaua mea”, a scris fostul preşedinte american.

3310 afișări
Imaginea articolului Barack Obama, mesaj cu fotografii din intimitate de ziua soţiei: În fiecare scenă, tu eşti steaua mea | FOTO

Barack Obama, mesaj cu fotografii din intimitate de ziua soţiei: În fiecare scenă,tu eşti steaua mea | FOTO

Fostul preşedinte al Statelor Unite a publicat mai multe fotografii în stilul cabinelor fotografice în care apare alături de soţia sa. Soţii Obama sărbătoresc din nou la câteva zile după ce au celebrat nominalizările la Oscar primite de documentarul “American Factory”, o producţie realizată de compania lor, Higher Ground.

Fosta primă doamnă a Americii a fost în atenţia publicului în ultimii ani, memoriile sale publicate în 2018, “Becoming”, fiind best-seller absolut. Michelle Obama a anunţat că îşi doreşte să lanseze o nouă serie princ are îşi propune să motiveze şi să inspire tinerii elevi de liceu.

Michelle Obama a primit titlul “cea mai admirată femeie” din Statele Unite pentru anul 2019, potrivit unui sondaj realizat în decembrie.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici