Beyonce îşi doreşte un copil

Celebra cântăreaţă americană Beyonce Knowles, căsătorită cu rapperul Jay-Z, a declarat că îşi doreşte un copil, informează Access Hollywood.

50 afișări
Imaginea articolului Beyonce  îşi doreşte un copil

Beyonce îşi doreşte un copil (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cu siguranţă îmi doresc un copil, însă ştiu de la nepotul meu ce mult înseamnă asta", a declarat Beyonce într-un interviu.

Recent, Beyonce şi Jay-Z au fost desemnaţi, de revista Forbes, cuplul cu cele mai mari câştiguri la Hollywood, pentru al doilea an consecutiv.

Cântăreaţa a spus că vrea să devină mamă, însă doar după ce ea va avea timp să se liniştească. Beyonce plănuieşte să ia o pauză de şase luni, timp în care să se concentreze mai mult pe viaţa personală şi de familie. "Sper că aceste lucruri se vor întâmpla în mod natural. Încă nu am avut timp să mă relaxez", a declarat ea.

Iar când vine vorba de menţinerea siluetei, artista a spus că îşi propune să-şi păstreze formele voluptuoase. "Întotdeauna spun «Nu vreau să-mi pierd rotunjimile»", a spus artista de 28 de ani. "Niciodată nu poţi face suficiente genuflexiuni şi exerciţii abdominale", a adăugat ea. În timpul turneelor, Beyonce respectă o dietă bazată pe peşte, legume şi salate. "Îmi plac femeile care sunt feminine", a spus ea.

Beyonce se află într-un punct culminant al carierei sale. În ultimii patru ani, cântăreaţa, câştigătoare a şapte premii Grammy, a fost implicată şi în producţii cinematografice. În decembrie 2006 a fost lansat filmul "Dreamgirls", în care ea a jucat alături de actorii Eddie Murphy şi Jamie Foxx şi pentru care a obţinut o nominalizare la premiile Globul de Aur. În primăvara lui 2009 a fost lansat pe marile ecrane un nou film în care joacă Beyonce - "Obsessed".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici