Beyonce va regiza un documentar despre ea însăşi

Cântăreaţa americană Beyonce va păşi în spatele camerei de filmat pentru a regiza un documentar despre viaţa ei personală şi cea profesională, au anunţat luni reprezentanţii postului de televiziune HBO, care vor produce acest film.

174 afișări
Imaginea articolului Beyonce va regiza un documentar despre ea însăşi

Beyonce Knowles (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul, al cărui titlu nu a fost deocamdată ales, va avea premiera pe 16 februarie 2013, informează Reuters.

Documentarul o prezintă pe artista americană în studiouri, în timpul unor sesiuni de înregistrări, în timp ce se pregăteşte pentru spectacole şi coordonează activitatea propriei firme de producţie muzicală şi de televiziune.

"Toată lumea cunoaşte muzica lui Beyonce, însă foarte puţini o cunosc ca persoană", a declarat într-un comunicat Michael Lombardo, directorul departamentului de programe din grupul HBO. "Alături de imagini spectaculoase care o prezintă pe Beyonce pe scenă, acest documentar unic şi special pătrunde dincolo de strălucirea ei şi dezvăluie o femeie energică, vulnerabilă şi de neuitat", a mai spus acesta.

Documentarul va include şi momente filmate de artistă în mijlocul familiei sale.

Beyonce, în vârstă de 31 de ani, este căsătorită cu artistul hip-hop şi producătorul muzical Jay-Z, cu care are o fiică, Blue Ivy Carter, născută pe 7 ianuarie.

Cântăreaţa americană va cânta în pauza Super Bowl, finala campionatului de fotbal american, care va avea loc la New Orleans, pe 3 februarie.

Beyonce a jucat şi în filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor '90 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici