Black Sabbath, trupa cu cea mai mare influenţă din muzica rock, la gala Kerrang! Awards 2012

Black Sabbath a fost desemnată cea mai influentă trupă din muzica rock, fiind recompensată cu Inspiration Award la gala Kerrang!, care a avut loc joi seară, la Londra.

257 afișări
Imaginea articolului Black Sabbath, trupa cu cea mai mare influenţă din muzica rock, la gala Kerrang! Awards 2012

Black Sabbath, trupa cu cea mai mare influenţă din muzica rock, la gala Kerrang! Awards 2012 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Legendara trupă britanică - alcătuită din solistul Ozzy Osbourne, chitaristul Tomy Iommi şi basistul Geezer Butler - a fost prezentă la această gală anuală, informează contactmusic.com.

Chitaristul Slah a fost recompensat cu Icon Award. Printre câştigătorii acestui trofeu la ediţiile precedente se numără nume de marcă din rockul mondial, precum Marilyn Manson, Nine Inch Nails şi Alice in Chains.

Trupa You Me At Six s-a impus la categoria "cel mai bun grup britanic" pentru al doilea an consecutiv, învingând Iron Maiden şi Bullet For My Valentine.

Cea mai bună trupă internaţională a fost desemnată My Chemical Romance, iar la categoria "cel mai bun videoclip" s-a impus trupa Bring Me The Horizon, cu videoclipul piesei "Alligator Blood".

La categoria "cel mai bun single" s-a impus grupul Black Veil Brides, cu piesa "Rebel Love Song", iar la categoria "cel mai bun album" a triumfat grupul Mastodon, cu materialul discografic "The Hunter".

Printre ceilalţi câştigători ai galei s-au aflat grupul Tenacious D - premiat la categoria "Service to Rock" -, Festival Download - premiat la categoriile "cel mai bun festival" şi "Services to Metal" - şi Enter Shikari - care s-a impus la categoria "cea mai bună trupă live".

Cântăreţul canadian Justin Bieber a fost desemnat "personajul negativ al anului", învingând concurenţi de marcă, precum grupul One Direction şi realizatorul TV Simon Cowell.

Cea de-a 31-a gală Kerrang! Awards, organizată de publicaţia muzicală Kerrang!, a avut loc la The Brewery Venue din Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici