Bono de la U2, concert surpriză într-o staţie de metrou din Kiev

Bono de la U2 şi chitaristul David Howell Evans (The Edge) au improvizat, duminică, un concert în staţia de metrou Khreshchatyk din Kiev.

1301 afișări
Imaginea articolului Bono de la U2, concert surpriză într-o staţie de metrou din Kiev

Solistul şi chitaristul legendarei trupe irlandeze au cântat piese clasice din repertoriu, precum "Sunday Bloody Sunday", "Desire" şi "With or without you".

Apariţia surpriză a avut loc în timp ce în capitala ucraineană răsunau sirenele de raid aerian, notează ANSA.

„Oamenii din Ucraina nu luptă doar pentru libertatea voastră, ci pentru noi toţi cei care iubim libertatea", a spus Bono în timpul unei pauze.

Artistul s-a referit, de asemenea, la conflictele din trecut din Irlanda şi la problemele cu un vecin mai puternic.

„Ne rugăm ca în curând să vă bucuraţi de un pic din această pace", a spus Bono.

La un moment dat, Bono a invitat un soldat ucrainean să cânte alături de el. Spectacolul a avut loc în faţa unei mici mulţimi de fani, printre care se aflau şi membri ai forţelor armate ucrainene îmbrăcaţi în uniforme militare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici