Brad Pitt a cântat la tamburină alături de Bruno Mars, la o gală de caritate din New Orleans - VIDEO

Actorul Brad Pitt a acompaniat la tamburină formaţia lui Bruno Mars, care a susţinut un recital în cadrul galei caritabile Make It Right, care a avut loc sâmbătă, la New Orleans.

345 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt a cântat la tamburină alături de Bruno Mars, la o gală de caritate din New Orleans - VIDEO

Brad Pitt a cântat la tamburină alături de Bruno Mars, la o gală de caritate din New Orleans (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Brad Pitt, care a participat la gala caritabilă Make It Right, destinată strângerii de fonduri pentru eforturile de reconstrucţie a caselor afectate de uraganul Katrina, din august 2005, ce a distrus 80% din oraşul New Orleans, a urcat la un moment dat pe scenă şi a cântat la tamburină, alături de Bruno Mars, un cover al melodiei "Like a Sex Machine", lansată de James Brown în 1971, informează dailymail.co.uk.

"Iubesc oraşul New Orleans. (...) Şi sunt extrem de mândru de comunitatea de pe Lower 9th Ward", a spus Brad Pitt spectatorilor prezenţi la concert.

Sandra Bullock i s-a alăturat apoi lui Brad Pitt pe scenă, pentru a prezenta acţiunea strângerii de fonduri, în urma căreia au fost donate peste 4 milioane de dolari.

Brad Pitt a participat la gala caritabilă alături de partenera sa de viaţă, Angelina Jolie.

Preţul unui bilet de intrare la evenimentul caritabil Make It Right, ajuns la a doua ediţie, a fost de 2.500 de dolari.

Brad Pitt, în vârstă de 50 de ani, este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur, dar şi patru nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Armata celor 12 maimuţe" şi "Moneyball". Actorul american a mai jucat, printre altele, în "Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds" (2009), de Quentin Tarantino, şi a primit în acest an primul său premiu Oscar din carieră, în calitate de producător al lungmetrajului "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave".

În doar trei ani de carieră, Bruno Mars a obţinut 18 nominalizări la premiile Grammy, din care a câştigat două trofee, inclusiv cel pentru "cel mai bun album pop al anului", pentru materialul discografic "Unorthodox Jukebox", în ianuarie. De asemenea, în decembrie 2013, Bruno Mars a primit titlul de cântăreţul anului din partea revistei Billboard. A vândut în trei ani peste 10 milioane de albume şi 58 milioane de single-uri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici