Bruce Willis s-a căsătorit civil în California

Actorul american Bruce Willis şi soţia lui, top-modelul Emma Heming, s-au căsătorit civil în California, sâmbătă după amiază, după ce şi-au unit destinele în Caraibe, în urmă cu o săptămână, pentru a se asigura astfel că mariajul lor va fi legal şi în Statele Unite, informează allocine.fr.

33 afișări
Imaginea articolului Bruce Willis s-a căsătorit civil în California

Bruce Willis s-a căsătorit civil în California (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ceremonia a avut loc pe proprietatea unui prieten al actorului, în Berverly Hills, Los Angeles. Fără această ceremonie civilă, mariajul lor nu ar fi fost recunoscut de legislaţia americană.

Bruce Willis, în vârstă de 54 de ani, şi Emma Heming, în vârstă de 30 de ani, au schimbat în urmă cu o săptămână jurămintele clasice de iubire, la reşedinţa actorului din Parrot Cay, insulele Turks şi Caicos - Caraibe. Printre invitaţi s-au numărat şi Demi Moore, fosta soţie a lui Willis, şi actualul ei soţ, actorul Ashton Kutcher.

Willis şi Heming formează un cuplu din 2008. Actorul american se află la a doua căsătorie, iar Emma Heming - la primul ei mariaj.

Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy "Maddie şi David". Mai apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie "Die Hard", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" şi "Şacalul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici