Bruce Willis şi Emma Heming, nuntă cu repetiţie

Actorul american Bruce Willis şi soţia lui, top-modelul Emma Heming, vor organiza o a doua ceremonie de căsătorie în California, după ce vor reveni din Caraibe, unde s-au căsătorit la sfârşitul săptămânii trecute, pentru a se asigura că mariajul lor va fi legal şi în Statele Unite.

200 afișări
Imaginea articolului Bruce Willis şi Emma Heming, nuntă cu repetiţie

Bruce Willis şi Emma Heming, nuntă cu repetiţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit femalefirst.co.uk, Bruce Willis şi Emma Heming au schimbat jurămintele clasice de iubire în reşedinţa lui Bruce Willis din Parrot Cay, insulele Turks şi Caicos - Caraibe, în cursul zilei de sâmbătă. Printre invitaţi s-au numărat şi Demi Moore, fosta soţie a lui Willis, alături de actualul ei soţ, actorul Ashton Kutcher.

Bruce Willis, în vârstă de 54 de ani, şi Emma Heming, în vârstă de 30 de ani, intenţionează să organizeze o a doua ceremonie de căsătorie - cea civilă- , mai intimă, după ce se vor întoarce în Statele Unite, pentru a se asigura astfel că mariajul lor este recunoscut şi de legislaţia americană.

Willis şi Heming formează un cuplu din 2008. Actorul american se află la a doua căsătorie, iar Emma Heming - la primul ei mariaj.

Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy "Maddie şi David". Mai apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie "Die Hard", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" şi "Şacalul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici