Cameron Diaz a apărut nemachiată într-o poză de pe Twitter - FOTO

După ce le-a încurajat pe femei să îşi iubească trupurile în noua ei carte, Cameron Diaz a apărut fără machiaj într-o poză de pe reţeaua de socializare Twitter.

722 afișări
Imaginea articolului Cameron Diaz a apărut nemachiată într-o poză de pe Twitter - FOTO

Cameron Diaz (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa apare în poză alături de una dintre prietenele sale, Amanda de Cadenet, informează dailymail.co.uk.

Cameron Diaz tocmai a lansat cartea "The Body Book", în care le învaţă pe femei cum "să îşi iubească uimitorul corp".

Cariera lui Cameron Diaz a început din postura de model după care aceasta a devenit o obişnuită a comediilor romantice, ea jucând în filme cu succes la public, precum: "Mary cea cu vino-ncoa/Something about Mary" (1998), dar şi în drama "Vanilla Sky/Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie". Cel mai recent film în care actriţa a jucat este "What to Expect When You`re Expecting / La ce să te aştepţi când eşti însărcinată".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici