Cameron Diaz, la 44 de ani: de ce a renunţat la filme şi la machiaj | FOTO

Cameron Diaz a spus nu carierei cinematografice, din 2014, anul în care a apărut ultima oară pe marile ecrane, în filmul Annie.

12481 afișări
Imaginea articolului Cameron Diaz, la 44 de ani: de ce a renunţat la filme şi la machiaj | FOTO

Cameron Diaz, la 44 de ani. A renunţat la filme şi la machiaj FOTO

Actriţa din Masca este surprinsă mai mereu fără machiaj, optând foarte des pentru un stil cât mai natural.

Cameron Diaz a fost fotografiată zilele acestea la un salon de înfrumuseţare, alături de cumnata ei, Nicole Richie, fiica lui Lionel Richie. Cele două sunt căsătorite cu gemenii Benji şi Joel Madden.

Cândva nelipsită de pe marile ecrane, Cameron a ales să se focuseze pe căsnicia ei cu chitaristul trupei Good Charlotte, Benji (38 ani), preferând să iasă o perioadă din lumina reflectoarelor.

A ales un stil de viaţă sănătos, iar în ultimii ani a şi publicat două cărţi pe acest subiect. Una dintre ele, The Body Book, a fost un real succes.

Un lucru pare sigur: Cameron e fericită!

Foto: Hepta

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici