Nicole Kidman, supranumită "Regina" Cannes-ului. La aproape 50 de ani este mai frumoasă ca niciodată. Ţinuta care a atras toate privirile

Nicole Kidman este considerată "creme de la creme" a Hollywood-ului şi o prezenţă mereu elegantă, la Festivalul de la Cannes. Luni, australianca a atras toate privirile, la şedinţa foto dedicată noului ei film, The Killing of a Sacred Deer.

13172 afișări
Imaginea articolului Nicole Kidman, supranumită "Regina" Cannes-ului. La aproape 50 de ani este mai frumoasă ca niciodată. Ţinuta care a atras toate privirile

Nicole Kidman, regina Cannes-ului. Ţinuta care a atras toate privirile

Nicole pare mai tânără ca niciodată. Actriţa, în vârstă de 49 de ani, a strălucit şi a atras atenţia tuturor cu silueta de invidiat pe care şi-a evidenţiat-o într-o rochie Dior. Iar zâmbetul cuceritor i-a fost accesoriul de bază.

The Killing Of A Sacred Deer este un thriller regizat de Yorgos Lanthimos, selectat anul acesta pentru a concura pentru mult râvnitul Palme d'Or, la cea de-a 70-a ediţie a Festivivalului de la Cannes.

Pelicula va fi lansată pe marile ecrane pe 3 noiembrie.

Este probabil cel mai important an al lui Kidman, la Cannes, australianca fiind prezentă anul acesta cu patru proiecte cinematografice.

Sursa foto: Hepta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici