Un solicitant de azil le-a spus poliţiştilor britanici că a omorât un străin pentru oamenii din Gaza

  • Un solicitant de azil marocan le-a spus poliţiştilor britanici că a omorât un străin „pentru oamenii din Gaza”.
  • Bărbatul a omorât la întâmplare un trecător.
  • El le-a mai spus anchetatorilor că ar fi omorât mai mulţi oameni dacă nu era oprit.
688 afișări
Imaginea articolului Un solicitant de azil le-a spus poliţiştilor britanici că a omorât un străin pentru oamenii din Gaza

Un solicitant de azil le-a spus poliţiştilor britanici că a omorât un străin pentru oamenii din Gaza

Marocanul Ahmed Ali Alid, în vârstă de 45 de ani, a petrecut 13 ani în Italia, Germania şi Spania, potrivit Sky News. În 2020, el a ajuns în Middlesborough venind cu feribotul din Olanda. A solicitat azil şi în aşteptarea deciziei a primit o locuinţă.

Pe parcursul dimineţii, el a încercat să-şi omoare colegul de cameră, pe care l-a atacat cu un cuţit în timp ce victima dormea. Apoi s-a plimbat pe străzile oraşului Hartlepool până când a întâlnit un localnic, în vârstă de 70 de ani, ieşit la plimbare.

Victima a murit, iar marocanul i-a atacat şi pe poliţiştii sosiţi la faţa locului. Ulterior, el le-a spus anchetatorilor că atacul a fost „pentru oamenii din Gaza” şi că, dacă ar fi avut acces la o mitralieră, ar fi ucis mai mulţi trecători.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici