Campionatele Europene la Gimnastică Ritmică, în direct de la Minsk, la TVR

TVR 2 şi TVR HD vor transmite, în direct, vineri, sâmbătă şi duminică, cea de-a 31-a ediţie a Campionatelor Europene de Gimnastică Ritmică, ce va fi organizată în capitala Belarusului, Minsk, informează Televiziunea Română.

241 afișări
Imaginea articolului Campionatele Europene la Gimnastică Ritmică, în direct de la Minsk, la TVR

Campionatele Europene la Gimnastică Ritmică, în direct de la Minsk, la TVR (Imagine: ueg.org)

La o lună după etapa de Cupă Mondială la Gimnastică Ritmică, TVR 2 şi TVR HD transmit, din nou în direct, o altă mare competiţie la această disciplină. Este vorba de cea de-a 31-a ediţie a Campionatelor Europene de Gimnastică Ritmică, ce va fi organizată în capitala Belarusului, Minsk.

Astfel, în perioada 1 - 3 mai, 68 de sportive (la categoria senioare) din 40 de ţări concurează pentru a ocupa un loc cât mai bun în clasamentul individual şi în cel pe echipe.

La acest eveniment, România participă cu două reprezentante senioare: Ana Luiza Filiorianu şi Diana Pavel.

Vineri sunt programate probele de cerc şi minge, sâmbătă, concursul la panglică şi măciuci, sportivele luptând pentru a se clasa pe primele opt locuri la fiecare obiect şi pentru a se califica în finalele de duminică. Totodată, la finele probelor de vineri şi sâmbătă, ţara cu cel mai mare punctaj combinat va primi titlul european pe echipe.

Comentariul transmisiunilor va fi asigurat de Monica Bucur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici