"Candy Crush-gate" în Marea Britanie, după ce un parlamentar a fost prins jucându-se la serviciu

Un deputat conservator britanic se afla în centrul unui scandal luni, după ce a fost fotografiat jucându-se Candy Crush pe o tabletă în timpul unei şedinţe de lucru a Comisiei parlamentare pentru Pensii.

217 afișări
Imaginea articolului "Candy Crush-gate" în Marea Britanie, după ce un parlamentar a fost prins jucându-se la serviciu

"Candy Crush-gate" în M.Britanie, după ce un parlamentar a fost prins jucându-se la serviciu (Imagine: Youtube)

Cu degetul pe ecran, în timp ce crea combinaţii de bomboane pentru a exploda, Nigel Mills apare într-o fotografie publicată pe prima pagină în The Sun.

Tabloidul citează un martor care afirmă că parlamentarul s-ar fi jucat timp de peste două ore şi jumătate.

Mills a dat însă asigurări că nu a jucat mai mult de "o partidă-două" şi a publicat un mesaj în care îşi cere scuze după ce cazul a fost preluat de toată presa britanică.

"Îmi cer scuze pentru comportamentul din timpul reuniunii Comisiei şi recunosc că nu m-am ridicat la înălţimea aşteptărilor de la un parlamentar", a scris el într-un mesaj postat pe Twitter.

"Promit că acest lucru nu se va repeta. Reprezentarea Amber Valley (circumscripţia sa) constituie un privilegiu inestimabil şi sper că alegătorii vor continua să-mi susţină luptele", adaugă el.

Subiectul figura luni printre cele mai discutate pe reţele de socializare în Marea Britanie şi a provocat reacţii ironice din partea navigatorilor pe Internet.

Astfel, Jeff întreabă "Hei, Nigel, la ce nivel eşti pe Candy Crush? pentru că eu m-am blocat la 377 şi aş avea nevoie de ajutor".

Inclusiv premierul conservator David Cameron a comentat, apreciind că deputatul este cu siguranţă "stânjenit", dar va munci "şi mai mult în viitor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici