Cântăreţul Ronan Keating s-a căsătorit pentru a doua oară, cu modelul Storm Uechtritz

Cântăreţul irlandez Ronan Keating, fost membru al grupului Boyzone, s-a căsătorit cu logodnica sa, modelul australian şi prezentatoarea TV Storm Uechtritz, în cadrul unei ceremonii care a avut loc luni, în Scoţia, informează contactmusic.com.

678 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul Ronan Keating s-a căsătorit pentru a doua oară, cu modelul Storm Uechtritz

Ronan Keating, Storm Uechtritz (Imagine: Hepta)

Mirii au schimbat jurămintele de credinţă în Archefield House, o proprietate de lux din East Lothian, în faţa unui număr mare de invitaţi de marcă, printre care s-au remarcat cântăreaţa Danii Minogue, foştii colegi de trupă ai mirelui Shane Lynch şi Keith Duffy, dar şi cântăreţul irlandez Brian McFadden.

La ceremonie au fost prezenţi şi cei trei copii pe care Ronan Keating îi are cu prima lui soţie - Jack, în vârstă de 16 ani, Missy, în vârstă de 14 ani, şi Ali, în vârstă de 9 ani.

Ronan Keating, în vârstă de 38 de ani, a cerut-o în căsătorie pe Storm Uechtritz în luna aprilie, la doar o lună după finalizarea divorţului său de prima soţie, Yvonne Connolly.

Ronan Keating şi modelul Yvonne s-au cunoscut în adolescenţă şi s-au căsătorit în aprilie 1998, pe insula Nevis din Caraibe.

Înfiinţată în 1994, formaţia Boyzone a reuşit în scurt timp să devină un adevărat fenomen pe scena muzicii pop a anilor '90, înregistrând 16 piese consecutive ce au ajuns în top cinci în Marea Britanie. Vânzările totale ale albumelor Boyzone au depăşit cifra de 25 milioane de exemplare. Ronan Keating a început o carieră solo în 1999 şi, de atunci, a lansat nouă albume de studio care s-au vândut în peste 20 milioane de copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici