Care este cea mai mare îngrijorare a milionarilor

Un studiu realizat de Spectrem Group and Vanguard arată care este cea mai mare temere a milionarilor din Statele Unite.

1460 afișări
Imaginea articolului Care este cea mai mare îngrijorare a milionarilor

Care este cea mai mare îngrijorare a milionarilor (Imagine: Hepta)

Grupurile de consultanţă financiară Spectrem Group şi Vanguard au realizat un raport care analizează principalele îngrijorări pe care le au bogaţii americani. Conform acestuia, persoanele care au o avere cuprinsă între 5 şi 25 de milioane de dolari sunt preocupaţi, în principal, de starea de sănătate a partenerului de viaţă, relatează Business Insider.

În schimb, cea mai mare grijă a celor care au o avere estimată între 100.000 $ şi un milion de dolari, care alcătuiesc cea mai mare parte a grupului celor intervievaţi,  este să îşi păstreze acelaşi standard financiar.  Următoarele îngrijorări ale acestora sunt starea de sănătate a partenerului de viaţă, la fel ca şi în cazul multimilionarilor, şi starea proprie de sănătate. Cei a căror avere este cuprinsă între 5 şi 25 de milioane de dolari îşi mai fac griji şi pentru situaţia financiară a copiilor şi a nepoţilor, dar şi pentru sănătatea proprie, la fel ca şi cei care au între 100.000 $ şi un milion de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici