Casey din "Academia de Poliţie", la 45 de ani: Actorul este şi producător de reality show-uri - FOTO, VIDEO

Actorul Matthew Borlenghi, care a jucat rolul agentului Richard Casey din serialul din anii '90 "Academia de poliţie", se ocupă, la 45 de ani, cu producţia de reality show-uri, deţinând şi propria casă de producţie.

4165 afișări
Imaginea articolului Casey din "Academia de Poliţie", la 45 de ani: Actorul este şi producător de reality show-uri - FOTO, VIDEO

Mathew (Matt) Borlenghi, născut pe 25 mai 1967 în Los Angeles, California, are dublă cetăţenie, americană şi italiană, numele lui complet fiind Matteo Andrea Borlenghi.

Primul rol care l-a consacrat a fost interpretarea personajului Brian Bodine, între 1991 şi 1996, în serialul "All My Children" (1970-2011), rol urmat de cel din seria de comedie "Police Academy/ Academia de Poliţie", unde l-a interpretat pe Richard Casey.

Borlenghi a apărut, în 2002, şi în serialul "The Bold and the Beautiful/ Dragoste şi putere" şi în "Days of Our Lives/ Zile din viaţa noastră".

Matthew Borlenghi a îmbinat cariera de actor cu cea de scenarist şi producător, semnând producţia filmului independent "Jack Rio" şi a thrillerului de spionaj "Tentacle 8".

În prezent, actorul deţine o companie de producţie de reality show-uri, Black Hat Productions, Inc, cea mai recentă astfel de emisiune pe care intenţionează să o transforme în unul dintre proiectele sale având ca subiect viaţa şi munca unei echipe de la un service pentru maşini rapide şi excentrice.

Reality show-ul ar acoperi viaţa celor care lucrează la Bo’s Hot Rods & Restorations, din Sanford, Statele Unite, iar, potrivit lui Borlenghi, combinaţia dintre maşini excentrice şi personalităţi puternice ar fi esenţa unui show de reality captivant, scrie www.sanfordherald.com.

"Casey" din "Academia de poliţie" este căsătorit şi are o fetiţă şi doi băieţi gemeni. Este pasionat şi de poker, fiind una dintre figurile celebre cu un profil pe HollywoodPoker.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici