Chuck Norris la 73 de ani: Peste 30 de roluri, de la "Walker, poliţist texan" la "Eroi de sacrificiu" - FOTO, VIDEO

Actorul american Chuck Norris, care împlineşte duminică 73 de ani, a avut peste 30 de roluri în filme de cinema şi televiziune şi a devenit un model pentru actori şi iubitorii de arte marţiale.

26479 afișări
Imaginea articolului Chuck Norris la 73 de ani: Peste 30 de roluri, de la "Walker, poliţist texan" la "Eroi de sacrificiu" - FOTO, VIDEO

Chuck Norris la 73 de ani: Peste 30 de roluri, de la "Walker, poliţist texan" la "Eroi de sacrificiu" (Imagine: www.chucknorris.com)

După ce a servit în Forţele Aeriene americane, a devenit un foarte popular expert în arte marţiale şi şi-a fondat propria şcoală numită Chun Kuk Do. A început să devină cunoscut în anii '60, iar ulterior a jucat în filme cu Bruce Lee.

A devenit celebru în lumea întreagă cu rolul din serialul "Walker, Texas Ranger / Walker, poliţist texan", în care a ajucat din 1993 până în 2001. Seria a fost urmată de filmul "Walker, Texas Ranger: Trial by Fire", lansat în 2005. Serialul a fost difuzat în peste 80 de ţări şi a avut peste 1 miliard de telespectatori zilnic.

Cel mai recent film al său este "The Expendables 2 / Eroi de sacrificiu 2", în care joacă alături de alţi actori celebri pentru filmele de acţiune: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Mickey Rourke.

Printre filmele în care a jucat se numără "Codul tăcerii" (1985), "Operaţiunea Delta Force" (1986), "Asasinul mafiei" (1991), "Emisarul iadului" (1994), "Misiune pentru preşedinte" (2000), "Eroi de sacrificiu 2" (2012).

Chuck Norris este, de asemenea, autorul a mai multe cărţi şi scrie săptămânal pe WorldNetDaily.com. Actorul promovează importanţa exerciţiilor fizice cu ajutorul Total Gym, un aparat de gimnastică ce este vândut în peste 80 de ţări din lume.

Este căsătorit cu Gena Norris, alături de care are doi copii gemeni, Dakota şi Danilee.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici