Castelul Bran şi mâncarea românească i-au cucerit pe actorii din "Urzeala Tronurilor"

Jason Momoa, Mark Sheppard şi Natalia Tena, actorii invitaţi la ediţia din acest an a East European Comic Con Bucureşti, s-au declarat încântaţi de mâncarea românească şi de locurile din ţara noastră, iar Momoa a mers chiar să viziteze castelul Bran, potrivit organizatorilor evenimentului.

4912 afișări
Imaginea articolului Castelul Bran şi mâncarea românească i-au cucerit pe actorii din "Urzeala Tronurilor"

Castelul Bran şi mâncarea românească i-au cucerit pe actorii din "Urzeala Tronurilor"(Imagine: captură video)

Actorii Jason Momoa, care a jucat în serialul de succes "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones", Mark Sheppard, care a jucat în "Supernatural", şi Natalia Tena, care a jucat în seria "Harry Potter" şi "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones", s-au declarat încântaţi de mâncarea românească, precizând că micii, cârnaţii şi vinul le-au plăcut foarte mult.

De asemenea, aceştia au încercat să viziteze România şi au spus că trebuie să revină în ţara noastră pentru a merge în cât mai multe locuri. Mark Sheppard nu a apucat să viziteze România, dar a spus că va reveni pentru a sta mai multe zile, astfel încât să vadă cât mai multe locuri.

În schimb, Jason Momoa a vizitat castelul Bran. De altfel, o fotografie cu Jason Momoa în faţa castelului, însoţită de textul "Dracula castle. Amazing Romania is super cool" (Castelul Dracula. Uimitoarea Românie este foarte cool), a fost publicată pe pagina de Facebook a postului HBO, televiziune care difuzează serialul "Urzeala tronurilor".

East European Comic Con s-a desfăşurat de vineri până duminică, la Romexpo şi Hotel Pullman din Bucureşti, acest eveniment fiind cea mai mare convenţie a pasionaţilor de jocuri, filme, seriale, benzi desenate, manga din Europa de Est, având ca sursă de inspiraţie Comic Con de la San Diego.

Actorul Jason Momoa este cunoscut pentru rolurile Khal Drogo din serialul de televiziune "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", Ronon Dex din serialul "Stargate: Atlantis" şi Conan din filmul "Conan 3D/ Conan the Barbarian".

Mark Sheppard este cunoscut pentru rolul Crowley din serialul "Supernatural". Actorul de origine britanică s-a remarcat de-a lungul timpului cu roluri memorabile în numeroase seriale de succes din cultura populară. El i-a interpretat pe Romo Lampkin în "Battlestar Galactica", pe Jim Sterling în "Leverage", pe Curtin Hegan în "White Collar" şi bineînţeles, pe Crowley în "Supernatural", un personaj extrem de îndrăgit de fani datorită complexităţii sale: sarcastic, malefic, egoist, dar surprinzător şi fascinant de fiecare dată.

Natalia Tena este actriţa care a interpretat rolul Nymphadorei Tonks în filmele "Harry Potter şi Ordinul Phoenix/ Harry Potter and the Order of the Phoenix", "Harry Potter şi Prinţul Semipur/ Harry Potter and the Half-Blood Prince", "Harry Potter şi Talismanele Morţii. Partea 1/ Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1" şi "Harry Potter şi Talismanele Morţii. Partea 2/ Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2". În prezent, Natalia o interpretează pe Osha în serialul de televiziune "Urzeala tronurilor/ Game of Thornes", o sălbatică de la nord de zid, care are grijă de Bran şi Rickon Stark alături de Hodor. De asemenea, Natalia interpretează rolul Tanyei din serialul "The Ambassadors", iar în acest an va apărea şi în alte producţii cinematografice, precum "10.000 km", "SuperBob" şi "Residue".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici