Cât i-a costat pe doi tineri din Craiova să spună “DA” pe o plajă din Grecia

  • La nuntă au participat 40 de invitaţi din România, care au rămas în vacanţă.
  • Cununia civilă a avut loc pe plajă, iar cea religioasă a fost oficiată de un preot român.
  • Numai cazarea invitaţilor a costat peste 6.000 euro.
929 afișări
Imaginea articolului Cât i-a costat pe doi tineri din Craiova să spună “DA” pe o plajă din Grecia

Nunta pe plajă

Pandemia le-a dezvoltat romantismul unor tineri din Craiova. Adina şi Bogdan şi-au unit destinele pe plaja Porto Vathy din Thassos, cunoscută dret plaja de Marmură, pentru că în loc de nisip găseşti pietricele fine albe.

Sunt împreună de trei ani, iar acum au decis să devină o familie cu acte-n regulă.  Au ales să spună DA pe malul mării, pe una dintre cele mai frumoase plaje din Grecia. Au avut o nuntă idilică, cu distracţie până-n zori, fără restricţii ca în România.

Bogdan  mire:

”Ne-am dorit un eveniment extravagant, aşa că am ales o locaţie extravagantă. Şi nu în ultimul rând, ne-am dorit ca să nu ducem grija organizării şi ne-am dorit ca să iasă totul perfect şi lumea să se simtă minunat alături d enoi. Ăsta a fost cel mai mare ţel al nostru”.

Adina - mireasa:

”Totul a fost de vis.(...)Nu se compară cu o nuntă normală şi tot ce este acasă.Nunta pe plajă este de vis”.

Şi...pe o plajă atât de albă ce ar fi mers mai bine dacă nu White Party. Totul a fost gândit de cei doi îndrăgostiţi şi pus în prectică cu ajutorul unor firme din România. 40 de persoane, rude şi prieteni apropiaţi ai celor doi tineri au participat la petrecere . Pe lângă distracţia din noaptea nunţii, unii dintre invitaţi au rămas în vacanţă, alături de Bogdan şi Adina.

Bogdan Marica - proprietarul unei agenţii de turism din Craiova:

”A fost o provocare pentru că a trebuit să închiriem un hotel, integral.Vorbim de peste 20 de camere duble, pe care nuntaşii le-au avut la dispoziţie.au avut nevoie şi d eun hotel mai intim, cu o piscină, unde să poată să aibă loc petrecrerea de a doua zi”.

Invitată la nuntă:

”A fost o idee inedită. Este o locaţie de vis, nunta a fost superbă şi ...felicitări mirilor pentru curaj”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici