Cauţiunea în cazul rapperului R.Kelly, acuzat de agresiuni sexuale, a fost stabilită la un milion de dolari

Judecătorii americani au stabilit, duminică, o cauţiune de un milion de dolari în cazul rapperului R. Kelly, care s-a predat vineri poliţiei după ce a fost acuzat de patru femei, dintre care trei minore, de agresiuni sexuale, potrivit BBC.

813 afișări
Imaginea articolului Cauţiunea în cazul rapperului R.Kelly, acuzat de agresiuni sexuale, a fost stabilită la un milion de dolari

Cauţiunea în cazul rapperului R.Kelly, acuzat de agresiuni sexuale, a fost stabilită la un milion de dolari

Un judecător american a stabilit, în cadrul unei audieri, cauţiunea în cazul rapperului R. Kelly la un milion de dolari, după ce cântăreţul a fost inculpat pentru 10 capete de acuzare referitoare la abuz sexual. Artistul a fost acuzat de patru femei de agresiune sexuală, trei dintre acestea fiind minore.

Rapperul, al cărui nume real este Robert Sylvester Kelly, s-a confruntat în ultimele decenii cu nenumărate acuzaţii de abuz sexual, însă nu a fost niciodată condamnat şi a negat toate faptele.

R. Kelly s-a predat vineri Poliţiei după ce agenţii emiseseră un mandat de aducere pe numele său, în urma acuzării. Chiar dacă judecătorul a stabilit cauţiunea la un milion de dolari, cântăreţul va trebui să achite doar 100.000 dolari pentru a ieşi din arest. El are interdicţia de a se apropia de minori, iar poliţiştii i-au ridicat paşaportul.

Audierea de duminică, în cadrul căreia a fost stabilită cauţiunea de un milion de dolari, vine la doar câteva săptămâni după publicarea documentarului "Surviving R. Kelly", în cadrul căruia peste 50 de artişti, jurnalişti, rude sau apropiaţi ai rapperului mărturisesc experienţele pe care le-au avut cu R. Kelly.

În 2008, rapperul a fost achitat de acuzaţiile de pornografie infantilă şi a negat mereu că ar fi recurs la astfel de gesturi.

Judecătorul care a stabilti cauţiunea de un milion de dolari este, potrivit BBC, John Fitzgerald Lyke Jr., cel care a prezidat şi audierea în vederea cauţiunii şi pentru Jussie Smollett, actorul din "Empire" acuzat că şi-ar fi înscenat un atac pentru că era nemulţumit de salariul primit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici