Ce ascunde Barack Obama? Vezi cu cine se sărută preşedintele american - FOTO şi VIDEO

V-aţi imaginat vreodată că o să-l vedeţi pe preşedintele Barack Obama sărutandu-se cu un bărbat?

3264 afișări
Imaginea articolului Ce ascunde Barack Obama? Vezi cu cine se sărută preşedintele american - FOTO şi VIDEO

United Colors of Benetton şochează din nou cu o campanie publicitară. În câteva afişe lideri importanţi ai lumii apar sărutându-se pe gură, sub mesajul : "UNHATE".

La câţiva paşi de Vatican, miercuri dimineaţă a fost postat un afiş uriaş cu Papa Benedict al XVI-lea în ipostaze homosexuale, acesta îl sărută pe gură pe Imamul oraşului Cairo.

La Milano a apărut un alt afiş la fel de şocant: liderul chinez Hu Jintao îl sărută pe gura pe preşedintele american, Barack Obama. VEZI GALERIE FOTO

În aceleaşi ipostaze mai sunt reprezentaţi cancelarul german Angela Merkel şi preşedintele francez Nicolas Sarkozy, Barack Obama şi preşedintele venezuelean Hugo Chavez sau premierul israelian Benjamin Netanyahu şi liderul palestinian Mahmoud Abbas.

Toate afişele fac parte din campania "UNHATE" şi îndeamnă la pace şi toleranţă, încercând să descurajeze ura dintre rase, religii sau sexe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici