Ce maşină conduce premierul desemnat al României

Europarlamentarul Viorica Dăncilă este varianta PSD pentru funcţia de premier, după demisia lui Mihai Tudose.

6751 afișări
Imaginea articolului Ce maşină conduce premierul desemnat al României

Ce maşină conduce premierul desemnat al României

Dăncilă este o apropiată a liderului PSD Liviu Dragnea, aceasta fiind susţinută de Dragnea pentru poziţia de şef al delegaţiei europarlamentarilor români în Parlamentul European, funcţie pe care o ocupă în prezent.

Mai mult, Dăncilă vine din judeţul Teleorman, acolo unde a deţinut funcţia de lider al Organizaţiei de Femei PSD Videle şi a fost consilier judeţean.

Viorica Dăncilă deţine o avere impresionantă, alături de soţul ei, Cristinel Dăncilă. Cei doi au trei terenuri în judeţele Braşov şi Dolj, moştenite sau cumpărate, patru imobile, un autoturism Volkswagen Passat, fabricat în 2014, dar şi mai multe conturi în euro, dolari şi lei.

Potrivit declaraţiei sale de avere, europarlamentarul PSD Viorica Dăncilă a făcut şi două donaţii consistente în conturile partidului: una de 20.000 de lei, în perioada ianuarie-octombrie 2016, şi una de 40.000 de lei, în mai 2014.

Citeşte continuarea pe ProMotor

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici