Cele mai "tari" blonde de la Hollywood - GALERIE FOTO

Sharon Stone, Michelle Pfeiffer, Gwyneth Paltrow sau Nicole Kidman sunt doar câteva dintre "blondele" de la Hollywood care s-au remarcat nu numai datorită talentului, ci şi frumuseţii deosebite, accentuată şi de culoarea părului.

11463 afișări
Imaginea articolului Cele mai "tari" blonde de la Hollywood - GALERIE FOTO

Actriţele Nicole Kidman şi Naomi Watts (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, fostă regină a frumuseţii, Michelle Pfeiffer, a renunţat pentru o perioadă la cariera de actriţă şi s-a concentrat asupra familiei.

În 2007, actriţa nominalizată de trei ori la premiile Oscar s-a întors pe marile ecrane după o absenţă de cinci ani, cu două roluri. Primul este cel din "Hairspray", un musical a cărui acţiune are loc în anii '50, în care celebra actriţă joacă alături de John Travolta, iar al doilea rol este cel din "Stardust", un film fantastic în care joacă alături de Robert de Niro.

Anul acesta, actriţa poate fi văzută pe marile ecrane în "Cheri", o dramă ce se desfăşoară în Parisul anilor '20, care prezintă vieţile unor foste curtezane.

Gwyneth Paltrow a apărut prima oară pe marile ecrane în Shout (1991), alături de John Travolta.

Actiţa care a câştigat în 1999 Oscarul pentru cea mai bună actriţă pentru rolul din filmul "Shakespeare in Love", s-a căsătorit cu cântăreţul britanic Chris Martin în decembrie 2003.

La începutul anilor '90, pe când lucra ca model, Naomi Watts s-a împrietenit cu, pe atunci, necunoscuta Nicole Kidman. Ambele au apărut apoi în filmul independent "Flirting" (1991).

Watts, care s-a făcut remarcată în "Mulholland Drive" al lui David Lynch, în 2001, a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă, în 2004, pentru rolul din "21 Grams", de Alejandro Gonzalez Inarritu.

În 2006, Watts a devenit reprezentantă specială a Programului Naţiunilor Unite de luptă împotriva SIDA.

Reese Witherspoon este câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Walk the Line". La începutul acestui an, actriţa s-a logodit cu iubitul ei, actorul Jake Gyllenhaal. Starul din "Blonda de la Drept" a mai fost căsătorită o dată, cu actorul Ryan Phillippe, însă cei doi au divorţat în 2007, după opt ani de căsnicie.

Actriţa are împreună cu Ryan Phillippe doi copii, Ava Elizabeth, în vârstă de 9 ani, şi Deacon Reese, în vârstă de 5 ani.

Actriţa Scarlett Johansson a devenit celebră odată cu rolul din filmul "The Horse Whisperer" (1998), consolidându-şi statutul de star cu partituri precum cele din "Lost in Translation", pentru care a câştigat premiul BAFTA, sau "Girl with a Pearl Earring".

Anul acesta, în iulie, actorul canadian Ryan Reynolds, starul din comedia romantică "Proposal" s-a căsătorit în 2008 cu Scarlett.

Nicole Kidman a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2003, pentru rolul din filmul "The Hours", şi a colaborat cu regizorul australian Baz Luhrmann la musicalul "Moulin Rouge" şi la drama "Australia".

În ultimii ani, filmele în care a jucat Kidman, precum "Birth" (2004), "The Interpreter" (2005), "Diane Arbus" (2006), "The Invasion" (2007) şi "Margot at the Wedding" (2007) nu s-au bucurat de prea mare succes comercial.

Sharon Stone este fără îndoială o legendă vie a cinematografiei. Stone a devenit un model de succes la sfârşitul anilor '70, fiind imaginea unor branduri precum Clairol, Revlon sau Diet Coke.

Vedeta a debutat în lumea filmului odată cu "Stardust Memories", regizat de Woody Allen.

Anii '90 i-au adus primul rol important, în "Total Recall", unde a jucat alături de Arnold Schwarzenegger. Pentru Basic Instinct (1992) în care joacă alături de Michael Douglas, actriţa a primit o nominalizare la Globul de Aur.

Kate Hudson este fiica cunoscutei actriţe Goldie Hawn.

Ea a fost nominalizată la Oscar pentru "cea mai bună actriţă în rol secundar" pentru rolul din producţia "Almost Famous".

În octombrie 2007, un tribunal din Los Angeles a validat divorţul dintre Kate Hudson şi Chris Robinson, solistul trupei The Black Crowes, după şapte ani de căsnicie.

Filmul "Jurnalul lui Bridget Jones", în care Renee Zellweger a jucat alături de Hugh Grant şi Colin Firth, a avut încasări de aproape 282 de milioane de dolari pe plan mondial, după lansarea lui pe marile ecrane, în 2001.

Continuarea din 2004 a acestui film, intitulată "Bridget Jones: La limita raţiunii", în care Zellweger a colaborat din nou cu Grant şi Firth, a obţinut încasări de 262 de milioane de dolari pe plan mondial.

Actriţa este deţinătoare a unui premiu Oscar, a unui Glob de Aur şi a unui premiu BAFTA pentru rolul din filmul "Cold Mountain" (2003).

În 1994, serialul "Friends" i-a adus notorietate actriţei Jennifer Aniston datorită interpretării personajului Rachel Green. A apărut apoi pe marile ecrane alături de actori cunoscuţi precum Mark Wahlberg, Vince Vaughn, Owen Wilson în filmele "Rock Star" (2001), "The Break-Up" (2006) şi "Marley and Me" (2008).

Presa i-a acordat o deosebită atenţie şi datorită mariajului cu Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după cinci ani de căsnicie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici