Celebrităţi obligate să îşi ceară scuze oficial - GALERIE FOTO

Chris Brown, Mel Gibson, Sharon Stone, Tiger Woods sau Kanye West se numără printre vedetele care au fost obligate să îşi ceară scuze public în urma unor declaraţii controversate sau a unor fapte care au scandalizat opinia publică, potrivit Life.com.

51 afișări
Imaginea articolului Celebrităţi obligate să îşi ceară scuze oficial - GALERIE FOTO

Chris Brown (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Chris Brown şi-a cerut scuze public pentru că a bătut-o pe Rihanna într-un video de două minute postat pe internet în februarie 2009. "Sunt foarte supărat şi ruşinat pentru ceea ce am făcut", a declarat cântăreţul.

În 2006, Mel Gibson a fost arestat pentru conducere în stare de ebrietate, actorul declarând la acel moment că "evreii sunt responsabili pentru toare războaiele din lume". Gibson a recunoscut oficial că a făcut comentarii antisemite în momentul arestării sale şi a cerut scuze comunităţii evreieşti.

"Nu există nicio scuză şi nu trebuie să existe toleranţă pentru cineva care are gânduri sau care face comentarii antisemite. Doresc să-mi cer iertare comunităţii evreieşti pentru cuvintele violente şi jignitoare pe care le-am adresat unui poliţist în timpul arestării mele pentru conducere în stare de ebrietate", a spus Mel Gibson.

În 2009 Gala MTV Video Music Awards a fost marcată de un incident provocat de Kanye West. Rapperul a sărit pe scenă în timpul discursului de mulţumire susţinut de cântăreaţa Taylor Swift, recompensată pentru cel mai bun videoclip al unei cântăreţe - "You Belong With Me" -, declarat învingător în faţa videoclipurilor mult mai cunoscutelor Beyonce Knowles şi Lady Gaga. "Sunt fericit pentru tine, însă Beyonce a avut unul dintre cele mai bune videoclipuri din toate timpurile", a spus Kanye West, după ce i-a luat microfonul lui Swift.

Kanye West şi-a cerut scuze apoi pe site-ul său personal: "Îmi pare rău, le cer scuze lui Taylor Swift, fanilor ei şi mamei sale (...). Am greşit când am urcat pe scenă şi i-am stricat acel moment!".

În 1995, Elizabeth Hurley l-a iertat pe Hugh Grant, după ce acesta a fost prins în timp ce se afla într-o maşină cu o prostituată de la Hollywood, Divine Brown. Actorul şi-a cerut scuze public în emisiunea "The Tonight Show" cu Jay Leno. "Cred că ştii când faci ceva bun sau ceva rău în viaţă, şi eu am făcut ceva rău. Şi ăsta e adevărul", a spus Grant în emisiunea lui Jay Leno.

În 2008, cutremurul care a lovit China, provocând moartea a cel puţin 70.000 de persoane, a fost rezultatul unei karma proaste, a declarat Sharon Stone, comentariu care a stârnit furia chinezilor. Stone a făcut aceste comentarii la Cannes, făcând o asociere între recentul dezastru care lovise China şi tratamentul dur la care au fost supuşi tibetanii de către chinezi în timpul revoltelor din martie.

"S-au produs toate aceste cutremure şi m-am gândit «O fi karma?». Când nu eşti drăguţ, ţi se întâmplă lucruri rele. Nu îmi place modul în care chinezii tratează tibetanii, cred că nimeni nu ar trebui să fie rău cu nimeni. Nu sunt drăguţi cu Dalai Lama, care este un bun prieten al meu", a spus actriţa.

Actriţa americană a fost nevoită să îşi ceară scuze. "Afirmaţiile şi actele mele eronate i-au enervat şi supărat pe chinezi şi îmi prezint sincere scuze pentru acest lucru. Sunt pregătită să particip cu toate mijloacele pentru a ajuta victimele seismului şi voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a-i ajuta pe chinezii afectaţi de dezastru", a declarat Sharon Stone.

În 2010, anunţul divorţului jucătorului de golf Tiger Woods de fostul model suedez Elin Nordegren, după şase ani de căsnicie, a apărut ca o consecinţă logică a scandalului mediatic care s-a produs după dezvăluirea aventurilor extraconjugale ale celui mai bine plătit jucător din istorie, cu câştiguri de peste un miliard de dolari.

În februarie, Tiger Woods a apărut la televiziune, unde şi-a cerut scuze fanilor şi familiei: "Am fost infidel. Am avut aventuri. Am înşelat. Şi vina îmi aparţine în întregime".

În 2005, actorul Jude Law a recunoscut că a înşelat-o pe logodnica sa, Sienna Miller. "Sunt foarte ruşinat şi supărat că am rănit-o pe Sienna şi oamenii apropiaţi nouă", a spus actorul. "Îmi cer scuze public Siennei şi familiilor noastre pentru durerea pe care am provocat-o", a adăugat Jude Law.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici