Chris Martin spune că Angelina Jolie l-a răpit pentru a scrie un cântec pentru filmul "De neînvins"

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a vorbit despre compunerea unui cântec pentru coloana sonoră a filmului "De neînvins/ Unbroken", regizat de Angelina Jolie, glumind că actriţa l-a răpit pentru a se asigura că va fi implicat în proiectul cinematografic.

154 afișări
Imaginea articolului Chris Martin spune că Angelina Jolie l-a răpit pentru a scrie un cântec pentru filmul "De neînvins"

Chris Martin spune că Angelina Jolie l-a răpit pentru a scrie un cântec pentru filmul "De neînvins" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul "De neînvins/ Unbroken" a fost regizat şi produs de Angelina Jolie şi prezintă povestea lui Louis Zamperini, erou din Al Doilea Război Mondial. Trupa Coldplay a compus cântecul "Miracles" pentru acest film, melodia fiind nominalizată la premiul Oscar, la categoria cel mai bun cântec original, potrivit nme.com.

"Am primit un mesaj (de la Angelina Jolie, n.r.) care spunea «Vino în acest loc. Vei fi legat la ochi şi luat pe sus de şapte foşti membri ai trupelor speciale SEAL»", a declarat Chris Martin într-un interviu pentru Vulture.com.

"Aşa că m-au răpit, mi-au dat una în cap şi mi-au dat cu spray paralizant. Când m-am trezit, eram într-un birou, iar Brad Pitt făcea flotări. Angelina stătea acolo cu coroana ei pe cap. Mai era un tip care îmi ţinea un cuţit la gât, iar ea a spus «Scrie-mi un cântec, altfel...». Iar Brad a zis «Da, cum a zis ea»", a povestit glumind solistul Coldplay.

Filmul "De neînvins/ Unbroken" va avea premiera în cinematografele din România pe 23 ianuarie 2015.

Chris Martin şi grupul său Coldplay, înfiinţat în 1996, au vândut peste 60 milioane de albume pe plan mondial. Cel mai recent album al formaţiei britanice, "Ghost Stories" - primul material discografic din ultimii trei ani - a fost lansat pe piaţă pe 19 mai.

Trupa Coldplay a lansat trei albume în ultimii şase ani - "Viva la Vida or Death and All His Friends" (2008), "Mylo Xyloto" (2011) şi "Ghost Stories" (2014). Împreună, aceste trei albume s-au vândut în peste 20 de milioane de copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici