Coldplay înregistrează un nou album. Solistul trupei spune că acesta ar putea fi ultimul

Trupa Coldplay a început înregistrările pentru un nou album de studio, iar solistul formaţiei, Chris Martin, a dezvăluit într-un interviu radiofonic că acest material discografic ar putea fi ultimul din discografia grupului britanic.

182 afișări
Imaginea articolului Coldplay înregistrează un nou album. Solistul trupei spune că acesta ar putea fi ultimul

Coldplay înregistrează un nou album. Solistul trupei spune că acesta ar putea fi ultimul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un interviu acordat în emisiunea prezentată de DJ-ul Zane Lowe pe postul BBC Radio, Chris Martin a comparat noul album al formaţiei Coldplay, al şaptelea din discografia acestuia şi care se va intitula "A Head Full of Dreams", cu romanul final din seria de cărţi "Harry Potter", informează contactmusic.com.

"Încă nu am spus nimănui acest lucru. Lucrăm la un nou album, intitulat «A Head Full of Dreams». Suntem la jumătatea înregistrărilor şi, pentru că e vorba de tine (Zane Lowe) şi de postul BBC Radio 1, am simţit că putem să îţi spunem acest lucru. Va fi cel de-al şaptealea album al nostru şi ne gândim la el ca la ultimul roman din seria «Harry Potter»", a declarat Chris Martin.

"Nu spunem cu certitudine că nu vom mai lansa un alt album în viitor, dar simţim că acest disc reprezintă un fel de încheiere a anumitor lucruri", a adăugat rockerul britanic.

"E minunat că am putut ca după «Ghost Stories» să revenim imediat în studiouri şi să compunem piese care sună total diferit. Trebuie să îmi spun că acesta va fi ultimul nostru album, altfel nu aş putea să pun în el tot ceea ce am. Apoi, vom pleca într-un turneu de promovare", a dezvăluit Chris Martin.

Chris Martin şi grupul său Coldplay, înfiinţat în 1996, au vândut peste 60 milioane de albume pe plan mondial. Cel mai recent album al formaţiei britanice, "Ghost Stories" - primul material discografic din ultimii trei ani - a fost lansat pe piaţă pe 19 mai.

Trupa Coldplay a lansat trei albume în ultimii şase ani - "Viva la Vida or Death and All His Friends" (2008), "Mylo Xyloto" (2011) şi "Ghost Stories" (2014). Împreună, aceste trei albume s-au vândut în peste 20 de milioane de copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici