Christina Applegate, la 41 de ani: Interpreta lui Kelly din "Familia Bundy" s-a vindecat de cancer la sân - FOTO

Christina Applegate, interpreta lui Kelly Bundy din serialul "Familia Bundy" (Married... with Children) îşi continuă cariera ca actriţă la vârsta de 41 de ani.

26800 afișări
Imaginea articolului Christina Applegate, la 41 de ani: Interpreta lui Kelly din "Familia Bundy" s-a vindecat de cancer la sân - FOTO

Christina Applegate, la 41 de ani: Interpreta lui Kelly din "Familia Bundy" s-a vindecat de cancer la sân

Christina Applegate a jucat în popularul serial "Familia Bundy" (Married... with Children) între anii 1987-1997, iar rolul lui Kelly Bundy a făcut-o celebră.

De atunci, Christina Applegate a apărut în numeroase filme şi seriale.

În prezent, actriţa lucrează la filmul "Anchorman: The Legend Continues", în care va interpreta rolul Veronicăi Corningstone. Filmul va apărea pe 20 decembrie anul acesta, iar Christina Applegate va apărea în respectiva comedie alături de Will Ferrell.

În august 2008, revista People a anunţat că actriţa suferă de cancer la sân. Christina Applegate s-a vindecat de cancer după o dublă mastectomie. Mama ei, Nancy Priddy, a suferit şi ea de cancer la sân şi s-a vindecat de acesta.

Actriţa a adunat mai multe premii de-a lungul carierei, fiind nominalizată în câteva rânduri şi la Globul de Aur.

Christina Applegate s-a căsătorit în 2001 cu actorul şi regizorul Johnathon Schaech, dar în noiembrie 2005 a depus actele pentru divorţu de acesta. În 2007, divorţul s-a pronunţat. Anul acesta, actriţa s-a măritat cu basistul olandez Martyn LeNoble, cu care are o fetiţă, Sadie Grace LeNoble, născută în ianuarie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici