Cindy Crawford a postat pe Twitter o imagine cu prima sa apariţie ca model - FOTO

Cindy Crawford a postat pe pagina sa de Twitter o imagine cu prima sa apariţie ca model, pe când avea vârsta de 16 ani.

1821 afișări
Imaginea articolului Cindy Crawford a postat pe Twitter o imagine cu prima sa apariţie ca model - FOTO

Cindy Crawford (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cindy Crawford, acum în vârstă de 47 de ani, a postat pe contul său de Twitter imaginea ce reprezintă o parte dintr-un ziar din 1982, în care apare în costum de baie în două piese, pe marginea unei piscine, scrie dailymail.co.uk.

Modelul a scris şi un mesaj alături de imaginea postată pe site-ul de socializare: "Prima mea «copertă», în timpul liceului la DeKalb, făcută în curtea din spatele casei iubitului meu de atunci. Credeţi-mă, nu am avut nicio idee unde voi ajunge datorită acelei fotografii", a postat vedeta pe Twitter.

Cindy Crawford a absolvit liceul în 1984 şi a obţinut o bursă pentru a studia inginerie chimică la Universitatea Northwestern, însă a renunţat la facultate şi a devenit model.

Cindy Crawford şi-a început cariera în anii '80, când avea doar 16 ani. Celebră pentru aluniţa de deasupra buzei superioare, a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model.

Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici