Clip EMOŢIONANT: Cum îşi întâmpină un câine cu dizabilităţi stăpânul întors din Afganistan - VIDEO

Un clip emoţionant, în care un câine cu dizabilităţi îşi întâmpină stăpânul întors din Afganistan, i-a impresionat pe cei care au urmărit respectivele imagini.

723 afișări
Imaginea articolului Clip EMOŢIONANT: Cum îşi întâmpină un câine cu dizabilităţi stăpânul întors din Afganistan - VIDEO

Clip EMOŢIONANT: Cum îşi întâmpină un câine cu dizabilităţi stăpânul întors din Afganistan

Căţeaua Emma, un pitbull de un an cu dizabilităţi, a făcut tot posibilul pentru a-i "ura" bun-venit acasă stăpânului său, care se întorcea din Afganistan, în ciuda dificultăţii cu care se mişcă.

Emma este unul dintre cei trei câini pe care Melissa Swanson şi soţul său, care a participat la o misiune de luptă în Afganistan, îi cresc.

Imaginile îi arată pe ceilalţi doi câini ai cuplului, Mickey şi Jesse, repezindu-se către uşă în timp ce stăpânul lor intră în casă, în timp ce Emma face toate eforturile pentru a ajunge cât mai repede.

"Emma şi tăticul ei sunt foarte apropiaţi! Inima i-a fost frântă cât timp a fost plecat", a declarat Melissa Swanson, citată de dailymail.co.uk.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici