Clubul MILIARDARILOR din România are oficial încă TREI membri. Cine sunt aceştia

În clubul miliardarilor din România au întrat, în 2016, reţeaua de bricolaj Dedeman Bacău, cea mai mare companie antreprenorială din ţară, controlată de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, grupul petrolier ungar MOL şi magazinele Auchan. Datele au fost puse la dispoziţie de companii.

1405 afișări
Imaginea articolului Clubul MILIARDARILOR din România are oficial încă TREI membri. Cine sunt aceştia

Clubul MILIARDARILOR din România are încă trei membri. Cine sunt aceştia

Dedeman a avut vânzări în creştere cu 20%, benzinăriile MOL au raportat un plus de 7%, iar magazinele Auchan şi-au majorat cifra de afaceri cu 10% anul trecut. Dintre cei trei noi miliardari în euro, doar Auchan a fost pe pierderi.

Citeşte continuarea articolului pe Ziarul Financiar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici