Concertul aniversar "El Negro - 15 ani", din 29 martie, a fost anulat

Concertul aniversar "El Negro - 15 ani", programat pe 29 martie la Cinema Scala din Bucureşti, a fost anulat, potrivit unui comunicat remis, duminică, agenţiei MEDIAFAX.

207 afișări
Imaginea articolului Concertul aniversar "El Negro - 15 ani", din 29 martie, a fost anulat

Concertul aniversar "El Negro - 15 ani", din 29 martie, a fost anulat (Imagine: Ştefan Sandu/Mediafax Foto)

"Kompas Events anunţă că, din considerente interne, a decis anularea concertului aniversar 'El Negro - 15 ani', care ar fi trebui să aibă loc pe 29 martie, la Cinema Scala", se spune în comunicat.

Pentru recuperarea valorii biletelor, deţinătorii de tichete trebuie să contacteze, începând de luni, punctele de vânzare de la care au intrat în posesia acestora.

Trupa El Negro a fost înfiinţată în februarie 1999 şi s-a impus pe piaţa muzicală românească cu un sound nou, însoţit de un mesaj orientat spre probleme sociale, de identitate şi evadări din cotidian. În primii ani de existenţă, identitatea trupei a fost dată de melodia "Mi-e dor de tine", însă, după ce Bogdan Negroiu a rămas liderul trupei, a apărut piesa "Ploaia", lansată în anul 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici