Concertul pe care Julio Iglesias trebuia să îl susţină la Bucureşti pe 20 mai, reprogramat

Concertul pe care Julio Iglesias trebuia să îl susţină pe 20 mai, la Sala Palatului din Bucureşti, a fost reprogramat, din motive tehnice, pentru 2 iulie, informează organizatorii evenimentului.

774 afișări
Imaginea articolului Concertul pe care Julio Iglesias trebuia să îl susţină la Bucureşti pe 20 mai, reprogramat

Concertul pe care Julio Iglesias trebuia să îl susţină la Bucureşti pe 20 mai, reprogramat

Artistul spaniol va începe a doua parte a turneului său european din 2015 pe 22 mai, la Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Biletele achiziţionate pentru spectacolul din 20 mai, de la Bucureşti, rămân valabile pentru concertul din iulie, dar persoanele care doresc recuperarea contravalorii acestora se pot adresa reprezentanţilor punctului de vânzare de la care au fost procurate, începând cu data de 18 mai.

În continuare, spectatorii interesaţi să participe la evenimentul din 2 iulie îşi vor putea procura biletele prin intermediul agenţiei Eventim, de la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cartureşti, Humanitas, de la Sala Palatului, precum şi online, prin www.eventim.ro, la preţuri variabile în funcţie de categoria de loc.

Julio Iglesias a vândut peste 300 de milioane de exemplare ale celor 80 de albume lansate în întreaga lume, incluzând versiunile originale în mai multe limbi, compilaţii şi materiale discografice live, devenind astfel cel mai bine vândut artist latino al tuturor timpurilor. Recunoscut de Guinness Book of Records, în 1983, premiat cu singurul disc de diamant oferit vreodată de această instituţie, Julio Iglesias este artistul care a cântat şi înregistrat melodii în cele mai multe limbi din istoria muzicii. În cei peste 45 ani de carieră, Julio Iglesias a primit 2.600 de discuri de aur şi platină. A susţinut peste 5.000 de concerte în 600 de oraşe din întreaga lume, pentru peste 60 de milioane de spectatori.

Julio Iglesias a cântat în duete alături de artişti precum Frank Sinatra, Stevie Wonder, Willie Nelson, Diana Ross, Dolly Parton, Art Gurfunkel, Paul Anka, Charles Aznavour, Sting, The Beach Boys, Alejandro Fernandez, Placido Domingo, Lola Fores.

Julio Iglesias a susţinut mai multe concerte sold-out atât în Bucureşti, cât şi în ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici