Concertul pe care trupa Hooverphonic trebuia să îl susţină pe 19 mai, la Cluj-Napoca, a fost anulat

Concertul pe care trupa belgiană Hooverphonic trebuia să îl susţină pe 19 mai, la Cluj-Napoca, a fost anulat, informează organizatorii Photo Romania Festival, eveniment în timpul căruia trebuia să aibă loc show-ul.

358 afișări
Imaginea articolului Concertul pe care trupa Hooverphonic trebuia să îl susţină pe 19 mai, la Cluj-Napoca, a fost anulat

Concertul pe care trupa Hooverphonic trebuia să îl susţină pe 19 mai, la Cluj-Napoca, a fost anulat (Imagine: Razvan Chirita/ Arhiva Mediafax Foto)

Posesorii de bilete sunt aşteptaţi să le returneze în perioada 13 mai - 13 iunie. Persoanele care şi-au cumpărat bilete online, prin biletmaster.ro, sunt rugate să retrimită confirmarea comenzii la info@biletmaster.ro. Persoanele care şi-au cumpărat bilete de la punctele de vânzare fizice din Cluj-Napoca sunt aşteptate la Polus Center, intrarea 3, zilnic între orele 16.00 şi 20.000, pentru a obţine contravaloarea acestora.

Muzica formaţiei Hooverphonic refuză oricare încadrare. Trupa şi-a extins repede stilul spre punctul în care nu mai poate fi inclusă în niciun gen muzical. De la trip hop-ul de pe albumul de debut, "New Stereophonic Sound Spectacular" (1996), la fusion-ul electro de pe "Blue Wonder Power Mil" (1998) şi la aranjamentele acustice de pe "The Magnificent Tree" (2000), sound-ul trupei este într-o continuă evoluţie. Hituri precum "Eden", "Mad About You", "2 Wicky", "Vinegar and Salt" şi coverul după "Shake The Disease" al celor de la Depeche Mode au fost difuzate intens la posturile de radio şi televiziunile muzicale româneşti. Combinaţia aranjamentelor la chitară cu elemente new-wave şi synth-pop restructurate cu ajutorul calculatorului au drept rezultat single-uri de o frumuseţe seducătoare, ce dau dependenţă.

Creat în 2010, Photo Romania Festival a adus fotografia în prim planul vieţii culturale româneşti, reuşind în doar patru ani să înscrie Cluj-Napoca într-o reţea mondială de festivaluri de fotografie de înaltă ţinută. Pe lângă evenimentele complexe dedicate fotografiei, în cadrul Photo Romania Festival a fost inaugurat primul muzeu al fotografiei din ţară, care, în urma unei strânse colaborări cu Primăria Cluj-Napoca şi Muzeul de Istorie al Transilvaniei, va avea propriul sediu începând cu 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici