Confesiunile actriţei Julie Gayet, despre relaţia cu Francois Hollande: "Rolul Primei Doamne, nu vă pot explica asta, dar vă pot spune despre rolul de a doua doamnă. Este o funcţie mai rară"

Actriţa Julie Gayet, iubita discretă a fostului preşedinte francez Francois Hollande, a povestit în cadrul unui interviu pentru emisiunea "C à vous", detalii în exclusivitate despre relaţia pe care o are cu fostul lider de la Elysee.

7537 afișări
Imaginea articolului Confesiunile actriţei Julie Gayet, despre relaţia cu Francois Hollande: "Rolul Primei Doamne, nu vă pot explica asta, dar vă pot spune despre rolul de a doua doamnă. Este o funcţie mai rară"

Confesiunile emoţionante ale actriţei Julie Gayet despre relaţia cu Francois Hollande: ”Am plâns când mi-a spus că nu va candida la prezidenţiale”

Cunoscută pentru discreţia cu privire la relaţia dintre cei doi, frumoasa actriţă a povestit despre momentul în care fostul preşedinte a decis să nu mai candideze, dar şi despre viaţa ca "Primă Doamnă" a Franţei.

"Parcă retrăiesc şi acum clipa în care mi-a spus decizia sa. Eram foarte emoţionată şi am plâns mult în acel moment", a povestit Gayet, întrebată de jurnalişti despre momentul în care a aflat că Hollande nu mai candidează.

Întrebată dacă decizia fostului lider de la Elysee a fost influenţată de relaţia sa cu ea, frumoasa actriţă i-a asigurat că acest lucru "nu-l veţi şti niciodată..niciodată...niciodată".

De asemenea, Julie Gayet i-a făcut să râdă pe jurnaliştii curioşi de viaţa petrecută la Elysee în postura de primă doamnă, recunoscând că nu poate povesti prea multe.

"Rolul Primei Doamne, nu vă pot explica asta, dar vă pot spune despre rolul de a doua doamnă. Este o funcţie mai rară", a spus actriţa.

În ianuarie 2014, François Hollande, care pe atunci avea o relaţie cu jurnalista Valérie Trierweiler, a fost surprins de fotografii revistei Closer ieşind dintr-un imobil unde acesta se întâlnea de obicei cu actriţa Julie Gayet.

În cursul aceleiaşi zile, preşedintele Franţei a anunţat încetarea relaţiei sale cu Valérie Trierweiler, fosta prima doamnă a Franţei.

Valérie Trierweiler şi François Hollande nu au fost căsătoriţi, o situaţie fără precedent în Franţa pentru o primă doamnă. Însă acest lucru nu a împiedicat-o pe Valérie Trierweiler să participe la activităţi oficiale ale partenerului său, călătorii în străinătate şi ceremonii la Paris. Ultima apariţie a acesteia alături de preşedinte a avut loc pe 8 ianuarie 2014.

După ce a anunţat, pe 25 ianuarie 2014, "sfârşitul vieţii sale comune" cu Valérie Trierweiler, cu care a avut o relaţie din anul 2007, preşedintele francez François Hollande a apărut mereu singur în public, iar natura relaţiei sale cu Julie Gayet nu a fost precizată ulterior.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici