Cool şi empatic. Modul în care un stilist din Berlin atrage atenţia asupra războiului din Ucraina FOTO

  • Este stilist, este cool şi are de transmis un mesaj privind războiul din Ucraina.
  • Iar pentru asta a ales haine colorate şi metoda deja consacrată a selfie-ului în lift.
  • Pozele sale, deşi motiv de controversă între unii internauţi, strâng zeci de mii de aprecieri pe Instagram.
716 afișări
Imaginea articolului Cool şi empatic. Modul în care un stilist din Berlin atrage atenţia asupra războiului din Ucraina FOTO

FOTO Frank Wilde/Instagram

Frank Wilde este un stilist din Berlin ce s-a decis să atragă atenţia oamenilor cu privire la războiul din Ucraina într-un mod inedit: în haine colorate şi pozându-se în lift. 

În fiecare zi, stilistul se îmbracă într-un outfit colorat, cu culorile steagului Ucrainei (galben şi albastru) şi îşi face selfie-uri în lift. Le postează apoi pe contul său de Instagram şi speră, astfel, ca oamenii să nu uite de tragedia prin care trec ucrainenii şi să nu le întoarcă spatele. 
 
În tricouri pe care scrie „Nu războiului”, „Pace”, „Gay”, „Opriţi războiul”, singur, sau însoţit, Frank Wilde vrea să transmită un mesaj clar: „Opriţi-l pe Putin şi fiţi alături de Ucraina”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici