Coolio, acuzat oficial pentru posesie de droguri (Video)

Rapperul american Coolio a fost pus oficial sub acuzaţie pentru posesie de droguri, marţi, la patru zile după ce a fost arestat, a anunţat Parchetul din Los Angeles, care a mai indicat că artistul riscă o pedeapsă de până la trei ani de închisoare.

23 afișări
Imaginea articolului Coolio, acuzat oficial pentru posesie de droguri (Video)

Coolio, acuzat oficial pentru posesie de droguri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pe numele lui real Artis Leon Ivey Jr., Coolio a fost arestat, la sfârşitul săptămânii trecute, pe aeroportul internaţional din Los Angeles. Autorităţile au declarat că au descoperit cocaină în bagajele rapperului.

Coolio, în vârstă de 45 de ani, celebru pentru hitul "Gangsta's Paradise", care a avut succes în anii '90, apărând şi pe coloana sonoră a filmului "Minţi periculoase/ Dangerous Minds" (1995), a fost pus sub acuzaţie şi pentru faptul că s-a opus percheziţiei, potrivit unui purtător de cuvânt al biroului Procuraturii din Los Angeles.

Eliberat după ce a plătit cauţiunea, rapperul american trebuie să se prezinte pe 3 aprilie în faţa unui judecător pentru a i se prezenta capetele de acuzare. El riscă o pedeapsă de până la trei ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Gangsta's Paradise

Dangerous Minds

Citeşte şi:

Coolio, arestat pentru posesie de droguri

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici