Courtney Cox a devenit editor pentru un blog de modă şi lifestyle

Actriţa Courtney Cox a devenit editor pentru un blog de modă şi lifestyle, pentru care va scrie o rubrică periodică, în care va oferi cititoarelor sfaturi utile în aceste domenii.

250 afișări
Imaginea articolului Courtney Cox a devenit editor pentru un blog de modă şi lifestyle

Courtney Cox şi David Arquette (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul serialului "Prietenii tăi" a devenit editor pentru site-ul xoJane.com, unde oferă sfaturi şi sugestii pentru femeile care doresc să aibă o piele cu un aspect întinerit, dar şi mai multă energie în viaţa de zi cu zi, informează contactmusic.com.

În primul ei articol postat pe acest site, Courtney Cox a mărturisit că foloseşte adeseori un anumit tip de vopsea de păr foarte ieftină pentru ca părul ei negru să îşi păstreze strălucirea. Actriţa a vorbit totodată despre o serie de creme şi produse de machiaj costisitoare din colecţia Edward Bess.

Courtney Cox nu este singurul nume important de la Hollywood care se implică în blogosfera lifestyle - actriţa Gwyneth Paltrow oferă adeseori sfaturi utile în acest domeniu pe site-ul Goop.com.

Courtney Cox a devenit celebră graţie rolului Monica Geller pe care l-a interpretat în cele 10 sezoane ale serialului "Prietenii tăi/ Friends". Actriţa este căsătorită cu David Arquette, de care s-a despărţit în octombrie 2010. Cei doi actori au împreună o fiică, născută în iunie 2004, a cărei naşă de botez este Jennifer Aniston, alături de care Courtney Cox a jucat în serialul de televiziune "Prietenii tăi/ Friends".

Courtney Cox şi David Arquette au revenit în aprilie, împreună, pe marile ecrane, odată cu lansarea filmului "Scream 4", în care şi-au reluat rolurile Gale Weathers, respectiv Dwight "Dewey" Riley.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici