Creativitate la puterea P60 Pro. Irina Rimes şi HUAWEI îşi unesc forţele pentru a redefini performanţa

Irina Rimes, cântăreaţa şi compozitoarea de peste Prut care a depăşit deja multe graniţe prin sensibilitatea ei aparte, surprinde din nou publicul cântând în premieră ,,Gelos”, o piesă nelansată încă, într-un mod autentic şi neaşteptat, de această dată departe de casă, printr-un concert surpriză în inima oraşului München.

251 afișări
Imaginea articolului Creativitate la puterea P60 Pro. Irina Rimes şi HUAWEI îşi unesc forţele pentru a redefini performanţa

Chiar dacă acum este una dintre cele mai cunoscute voci din România şi umple săli de concerte de pretutindeni, Irina Rimes încă preţuieşte momentele de la începutul carierei sale artistice, când bucuria de a cânta era aceeaşi, chiar şi pe stradă.

,,Spun mereu că acasă poate însemna foarte multe lucruri: de la pasiunea pentru ceea ce faci, pe care o poţi lua cu tine indiferent unde mergi, până la locul în care te regăseşti. În plus, astăzi suntem norocoşi să avem şi tehnologia de partea noastră, iar eu o folosesc pe toate ariile vieţii mele; este mai uşor să ai cu tine mereu muzica preferată, amintirile cu cei dragi în albumul de poze şi chiar vocea lor doar la un apel distanţă. Alături de muzică şi tehnologie am descoperit că <<acasă>> foate fi şi în München, pe stradă, atâta vreme cât pot cânta şi cât îmi pot împărtăşi muzica cu cei dragi de acasă, în timp real.” – a declarat Irina Rimes.

Întregul moment muzical a fost filmat şi fotografiat cu noul telefon HUAWEI P60 Pro, cea mai recentă generaţie introdusă în legendara linie de produse din seria P, un model emblematic în materie de fotografie lansat în premieră la München chiar pe data de 9 mai. Evenimentul marchează astfel şi debutul oficial al Irinei Rimes ca ambasador al seriei P60.

,,Tehnologia şi muzica au multe lucruri în comun, iar noi ne bucurăm să celebrăm şi să susţinem performanţa în ambele domenii, dar mai ales în punctul lor de întâlnire, inovaţia. Poate că echipele de ingineri HUAWEI şi echipele de ingineri de sunet au roluri foarte diferite, însă la finalul zilei, ele fac posibile lucrurile care sunt astăzi nelipsite din viaţa noastră – fotografiile şi muzica. Cu cea mai bună cameră smartphone conform DXOMARK, iată că P60 Pro ne ajută să menţinem proaspete cele mai îndrăgite şi neaşteptate momente, să le captăm la fel de bine precum un fotograf profesionist.” – a declarat Ana Sohotchii, Marketing Campaign Manager HUAWEI CBG România.

Cu cea mai avansată cameră foto XMAGE UX şi o gamă largă de aplicaţii de muzică, editare foto sau socializare disponibile în App Gallery, noul HUAWEI P60 Pro este acum disponibil la precomandă în HUAWEI Store şi vine la pachet cu un HUAWEI WATCH GT 3 care face parte dintr-o campanie specială: fiecare precomandă HUAWEI P60 Pro este o şansă de a câştiga 1 MateBook X Pro, puncte HUAWEI duble sau unul din cele 10 tricouri semnate de Irina Rimes.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici