Creatorul "Gangnam Style" va lansa un nou single. Psy anunţă un dans nou, în aprilie - VIDEO

Cântăreţul sud-coreean Psy, propulsat pe scena internaţională de piesa "Gangnam Style", care a avut un succes deosebit în rândul fanilor muzicii pop, a anunţat vineri că va lansa în luna aprilie un nou single şi va susţine un concert de amploare la Seul, ce va fi difuzat pe internet.

419 afișări
Imaginea articolului Creatorul "Gangnam Style" va lansa un nou single. Psy anunţă un dans nou, în aprilie - VIDEO

Creatorul "Gangnam Style" va lansa un nou single. Psy anunţă un dans nou, în aprilie - VIDEO (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Psy, purtând ca de obicei o pereche de ochelari cu lentile negre, a postat un scurt mesaj video promoţional pe YouTube, subtitrat în limbile franceză, chineză, thailandeză, spaniolă, indoneziană şi portugheză.

"Pe 13 aprilie 2013 voi lansa un nou cântec în lumea întreagă. Voi susţine şi un concert în Coreea, pe stadionul Seul World Cup, pe care veţi putea să îl urmăriţi în direct pe YouTube", a declarat artistul sud-coreean, care le-a prezentat fanilor săi şi câteva mişcări de dans noi, realizate pe o versiune remixată a piesei "Gangnam Style".

Biletele pentru concertul său, intitulat "Happening", vor fi puse în vânzare pe 11 martie.

După America de Sud, Psy se află în prezent în turneu în Australia. Artistul a lansat în această săptămână un album de remixuri pe care apar şi rapperii americani Chainz şi Tyga.

Videoclipul piesei "Gangnam Style" al rapperului în vârstă de 35 de ani, al cărui nume real este Park Jae-Sang, a devenit un hit de talie mondială. Lansat pe 15 iulie 2012, videoclipul adunase până vineri dimineaţă, la ora 06.20 GMT, 1.393.833.635 de vizualizări pe site-ul YouTube.

Videoclipul, cu un stil voit provocator şi aducând în scenă mişcări inspirate din călărie, parodiază viaţa bogătaşilor dintr-un cartier exclusivist din Seul şi se doreşte o antiteză pentru K-pop, curentul pop sud-coreean, caracterizat prin "boys band" şi versuri exagerat de sentimentale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici