Cristiano Ronaldo, acuzat că a plătit o minoră pentru servicii sexuale

Fotbalistul portughez al echipei spaniole Real Madrid, Cristiano Ronaldo, este acuzat că a plătit-o pe Karima El Mahroug (18 ani) pentru servicii sexuale, în timp ce marocanca era minoră, informează thesun.co.uk.

203 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, acuzat că a plătit o minoră pentru servicii sexuale

Cristiano Ronaldo, acuzat că a plătit o minoră pentru servicii sexuale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Karima a declarat în faţa procurorilor care anchetează dosarul "Rubygate" al premierului italian Silvio Berlusconi că a întreţinut relaţii sexuale şi cu Cristiano Ronaldo.

Marocanca a spus că l-a cunoscut pe fotbalist într-un club de noapte din Milano, în ianuarie 2010. Apoi, cei doi s-au deplasat într-o cameră de hotel, iar dimineaţă, când s-a trezit, portughezul plecase şi îi lăsase 4.000 de euro.

Karima a adăugat că a fost atât de supărată, încât a turnat şampanie pe Ronaldo, atunci când l-a revăzut într-un alt club de noapte.

Ronaldo a negat însă spusele tinerei: "Nu am întâlnit-o niciodată pe această femeie. În perioada despre care vorbeşte ea, eu eram la Madrid, la antrenamente. Încă o dată sunt victima minciunilor de presă".

În Italia, vârsta la care se poate face sex având consimţământul partenerului este 14 ani, însă plata serviciilor sexuale este ilegală până la 18 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici