Cum a ajuns România poartă pentru Asia

România participă Expo Astana 2017, desfăşurat în perioada 10 iunie - 10 septembrie, care reuneşte participanţi din 114 ţări şi le prezintă vizitatorilor cele mai noi soluţii în domeniul energiei - cu precădere cel al energiei curate.

3137 afișări
Imaginea articolului Cum a ajuns România poartă pentru Asia

Cum a ajuns România, poartă pentru Asia

Sub sloganul „Future Energy”, evenimentul reprezintă şi un bun prilej pentru întâlniri la nivel înalt între oficiali ai statelor, companii şi marii jucători de pe piaţa globală de energie.
 
Un oraş înconjurat de stepă, aflat în mijlocul unui stat de 10 ori mai mare decât România, construit aproape de la zero în ultimii 25 de ani. Este o scurtă descriere a Astanei, capitala Kazahstanului, care găzduieşte anul acesta cel mai mare eveniment din lume dedicat energiei.
 
Proiectul laserului ELI-NP de la Măgurele, care este elementul central al pavilionului ţării noastre la Expo Astana 2017. În pavilionul de 370 de metri pătraţi, atenţia a fost însă îndreptată mai ales către simulatorul de VR, care le permite vizitatorilor să facă o plimbare de-a lungul platformei de la Petromidia.
 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici