Cum arată fiica lui Bill Gates. Are 21 de ani, este expertă în călărie şi duce o viaţă fabuloasă | GALERIE FOTO, VIDEO

Familia Gates face numeroase călătorii prin lume, dar doar Jennifer, de 21 de ani, îşi împărtăşeşte din experienţele sale private pe reţelele sociale.

10770 afișări
Imaginea articolului Cum arată fiica lui Bill Gates. Are 21 de ani, este expertă în călărie şi duce o viaţă fabuloasă | GALERIE FOTO, VIDEO

Cum arată fiica lui Bill Gates. Are 21 de ani, este expertă în călărie şi duce o viaţă fabuloasă | GALERIE FOTO

 
Jennifer Gates, fiica lui Bill Gates, este pe locul 19 într-un clasament al Federaţiei Ecvestre a Statelor Unite.

S-a născut în Medina, Washington şi este studentă în ultimul an la facultatea de biologie a universităţii Stanford. Prietenul ei, Nassar, este un egiptean care s-a născut şi a copilărit în Kuweit. Şi el fost student la universitatea Stanford, absolvind managementul şi economia în cadrul universităţii.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici