Cum îşi caută neveste viitorii preoţi: Motanul Dănilă, Drăcuşorul Cristian şi Alec - la suflet copil, în rest bărbat

2.200 de creştini s-au strâns pe site-ul matrimonial ortodox "Cetatea-Creştină", mulţi dintre ei fiind studenţi la Teologie sau absolvenţi care mai au nevoie doar de o soţie pentru a fi hirotonisiţi. Administratorii se prezintă ca "un grup restrâns de creştini ortodocşi care doresc să sprijine întemeierea familiilor creştine". Cupidonii au însă reguli stricte în ceea ce priveşte acceptarea în comunitatea virtuală a viitorilor membri.

394 afișări
Imaginea articolului Cum îşi caută neveste viitorii preoţi: Motanul Dănilă, Drăcuşorul Cristian şi Alec - la suflet copil, în rest bărbat

Cum îşi caută neveste viitorii preoţi: Motanul Dănilă, Drăcuşorul Cristian şi Alec - la suflet copil, în rest bărbat (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Dacă visezi să devii soţie de preot, nu mai trebuie să te plimbi pe holurile Facultăţii de Teologie cu o mină virtuoasă, în căutarea unui viitor membru al clerului. Destinul de preoteasă îţi este acum la un click distanţă. E suficient să intri pe site-ul matrimonial "Cetatea-Creştină".

Trebuie să-ţi faci o prezentare suficient de detaliată şi în duh creştin, să apeşi pe butonul "Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă!" şi apoi să aştepţi să fii curtată de viitorii slujitori ai Domnului.

O săptămână durează în medie activarea contului, după ce postezi la "Autoprezentare" o descriere de tipul "Sunt o fată cuminte, onestă, cu frică de Dumnezeu. Mă păzesc de a mă depărta de la calea cea dreaptă şi ţin toate cele patru posturi de peste an".

Totodată atunci când îţi cauţi un partener de viaţă e necesar să precizezi cât de des participi la Sfânta Liturghie, dacă ai un duhovnic şi dacă posteşti. Spovedania e la rândul ei un "must-have" de care trebuie să ţii seama pentru a putea ajunge cât mai aproape, fie şi virtual, de inima "alesului". Pe site există şi o rubrică unde trebuie să spui de la bun început dacă asculţi sau nu manele.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici