Video Cum să îţi decorezi casa dacă stai în chirie şi nu poţi să faci mari modificări

  • Pentru a-ţi decora locuiţa în care stai în chirie te poţi folosi de culori intense, obiecte decorative sau plante
  • Cristina şi-a pictat singură câteva tablouri pentru a aduce puţină culoare în apartamentul în care locuieşte
  • Alexandra îţi recomandă pe culori neutre să adaugi culori contrastante
1117 afișări

Dacă vrei să îţi decorezi locuinţa în care stai cu chirie şi nu vrei să îl superi pe proprietar cu modificări majore trebuie să ştii că te poţi folosi de accesorii textile care să îţi dea o stare de bine. Poţi cumpăra covoare colorate, mici piese de mobilier, lumânări şi poţi transforma un apartament monoton într-unul plin de viaţă.

Cristina are doar 24 de ani şi deocamdată stă într-un apartament cu chirie. Ea munceşte de acasă şi a simţit nevoia să facă mici schimbări pentru a schimba energia locului.

CRISTINA: ,,Am căutat în reviste, pe bloguri, pe vloguri şi mi-am decorat casa super cute, ba chiar mi-am achiziţionat câteva pânze, am pictat câteva tablouri.

,,Frecventez magazinele de deco sau vintageuri, am câteva sculpturi şi mi-am decorat casa super nice astfel încât să mă simt cât mai acasă chiar dacă nu e 100% casa mea.

ALEXANDRA NICULA, Interior Designer:

,,Decoraţiunile pe care vrem să le avem pe un timp mai îndelungat ar fi de exemplu plantele artificiale care imită foarte bine florile, acestea au o durabilitate veşnică, obiectele supradimensionate ceea ce înseamna lămpi, statuete.

,,Ideal este asupra pieselor de mobilier de culori neutre să aducem un accent cu culori contrastante pentru ambientul respectiv”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici