Cum te poate trimite Youtube la ÎNCHISOARE. Un afacerist şi-a lăsat fiul de nouă ani să conducă un Ferrari şi a arătat lumii filmul - VIDEO

Unul dintre cadourile unui afacerist indian pentru fiul său care împlinea nouă ani a fost să-l lase pe acesta să-i conducă Ferrari-ul, fără supravegherea unui adult şi cu fratele lui de şase ani pe scaunul pasagerului.

419 afișări
Imaginea articolului Cum te poate trimite Youtube la ÎNCHISOARE. Un afacerist şi-a lăsat fiul de nouă ani să conducă un Ferrari şi a arătat lumii filmul - VIDEO

Cum te poate trimite Youtube la ÎNCHISOARE. Un afacerist şi-a lăsat fiul de nouă ani să conducă un Ferrari şi a arătat lumii filmul - VIDEO (Imagine: Captura Youtube)

Mândra familie a filmat isprava copilului iar videoclipul a ajuns pe Youtube, informează Daily Mail.

Poliţia indiană s-a sesizat asupra incidentului şi a deschis o anchetă în care îl acuză pe înstăritul tată că i-a permis unui minor să conducă un vehicul nesupravegheat şi transmite un mesaj greşit lumii.

Tatăl, Muhammad Nizam, deţine printre numeroasele maşini un Ferrari F430 care ar fi trebuit să fie luat în custodie de către poliţie, dar care, conform unor surse din India, a rămas pe proprietatea lui şi după incident.

Copilul de nouă ani a condus maşina pentru câteva sute de metri sub privirile membrilor familiei.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici