Cuplurile care petrec o noapte pe lună separat au o viaţă sexuală mai picantă

Cuplurile care petrec cel puţin o noapte pe lună separat au o viaţă sexuală mai picantă decât partenerii care împart patul matrimonial în fiecare seară, potrivit rezultatelor unui studiu realizat în Marea Britanie, informează dailymail.co.uk.

393 afișări
Imaginea articolului Cuplurile care petrec o noapte pe lună separat au o viaţă sexuală mai picantă

Cuplurile care petrec o noapte pe lună separat au o viaţă sexuală mai picantă

Astfel, şapte din zece cupluri sunt mai "jucăuşe" în noaptea de dinaintea plecării în deplasare, dar şi după întoarcerea partenerului (67%).

De asemenea, membrii a opt din zece cupluri care au un serviciu ce presupune deplasări au recunoscut că dorinţa de a face sex creşte în timp ce sunt departe, pentru puţin timp, de lucrurile obişnuite de acasă.

Totodată, unul din patru cupluri a recunoscut că dorinţa sexuală este mai mare după o noapte petrecută singur în pat.

Cuplurile care petrec o noapte sau două nopţi pe lună departe de casă fac sex, în medie, de 110 ori pe an, dublu faţă de cei care stau separat mai puţin de 12 zile pe an, în cazul acestora media fiind de 56 de ori.

O noapte petrecută departe unul de celălalt creşte şi şansele ca seara petrecută împreună la întoarcere să fie plină de romantism.

Studiul a fost realizat pe un eşantion de 2.007 cupluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici