Dana Rogoz va juca într-un film cu Matt Damon şi Cristoph Waltz. Anunţul, făcut cu ocazia aniversării a doi ani de blog

Blogul Danei Rogoz a împlinit doi ani, iar momentul nu a trecut nemarcat - vedeta a postat cu această ocazie o fotografie împreună cu actorul Christoph Waltz, alături de care joacă în filmul "The Zero Theoreme".

381 afișări
Imaginea articolului Dana Rogoz va juca într-un film cu Matt Damon şi Cristoph Waltz. Anunţul, făcut cu ocazia aniversării a doi ani de blog

Dana Rogoz şi Cristoph Waltz

Dar suprizele pentru fanii ei nu s-au oprit aici, pentru că Dana s-a pregătit minuţios pentru această aniversare.

"Am adunat într-un post 100 de ţinute din ultimul an, puse în ordine cronologică. Puteţi vedea cum a trecut anul peste mine: cum s-au schimbat anotimpurile, cum m-am schimbat eu, care au fost cele mai importante momente din viaţa mea, care au fost călătoriile anului. Jur că pentru mine e un moment foarte emoţionant", a mărturisit Dana.

Pentru că blogul a fost locul ales de ea în care a anunţat că se va căsători, pentru că pe blog au apărut pentru prima dată pozele de la nunta ei sau din luna de miere, tot pe blog Dana a ales să dezvăluie că va juca în filmul "The Zero Theoreme", regizat de Terry Gilliam, alături de nume răsunătoare precum Matt Damon şi Christoph Waltz, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici