Deke Richards, producătorul grupului Jackson 5, a murit la vârsta de 68 de ani

Deke Richards, producătorul grupului Jackson 5 şi al altor artişti care au colaborat cu celebra casă de discuri Motown, a murit la vârsta de 68 de ani.

152 afișări
Imaginea articolului Deke Richards, producătorul grupului Jackson 5, a murit la vârsta de 68 de ani

Deke Richards (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deke Richards a lansat primele trei cântece ale grupului Jackson 5 ajunse pe primul loc în topul american - "I Want You Back", "ABC" şi "The Love You Save".

Diagnosticat cu cancer esofagian, Richards, care era şi un compozitor de succes, a murit duminică într-un spital din statul american Washington, au anunţat reprezentanţii grupului Universal Music, informează bbc.co.uk.

Muzicianul, al cărui nume real era Dennis Lussier, a fost unul dintre principalii compozitori ai casei Motown, fiind totodată producătorul grupului The Corporation.

El a compus piese de succes şi pentru alţi artişti de seamă care au colaborat cu această casă de discuri celebră, precum Diana Ross, grupul The Supremes, Bobby Darin şi Martha Reeves and the Vandellas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici